Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglarna viskar ditt namn....

 

 

I ljuvlighetens tid

minns jag allt Du var

Känslan av din närvaro finns i mitt sinne

Att älska dej var en gåva

Gåvan till mej var

att du fanns där för mej

 

I evigheten finns Du kvar i mitt minne

Själen har lämnat en del kvar hos mej

Den bor i mitt innersta inre

Spår av Dej längst där inne

 

Fotstegen du lämnat kvar

där du gått

Dröjer sej kvar genom livet

För allt Du var

Allt Du gav

 

Platsen

Den som var din

Finns alltid kvar

Där finns Du alltid kvar

 

Så när jag hör änglarna viska ditt namn

Då vet jag att Du är här

 

 




Fri vers av Anira
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 12:14



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
vackert kärleksfylld...
2011-11-13

  Järnkatten
Kärleksfullt :)!
2011-10-15

  Seglaren
Jag tror int på änglar eller anra spöken. Och jesus är död sen länge. Gud behöver jag knappast nämna, för ingen har sett han ändå.
Vad som finns är det som du har i ditt huvud. Fantasi och tro på övernaturliga saker.
Så tror Jag.

med vänlighet, lacket
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira