Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi män älskar våra kvinnor

Och vi män är villiga att betala för oss
Göra rätt för oss
För, för hennes gunst, så kan man till och med börja att slåss
Slåss med andra män
Och tydligen så vill många av er underbara kvinnor bara gå oss män tillmötes genom att dansa
och klä av er helt nakna på strippklubben
Visa upp er
Visa upp er lilla tofs
Visa upp era vackra former och behag genom att snurra några varv runt stången på podiet
på den så stora scenen
På catwalken
Och då ni rytmiskt bara förför oss män, genom att sära på benen, till alla mäns beundran
Till alla mäns trånande blickar
Men så är ni också det vackra folket
Det folk som vi män bara älskar
Och vad kan ni kvinnor egentligen bara förvänta er
Förvänta er av de män som tydligen aldrig kan få komma till skott
De frustrerade männen
De män som har det så jättesvårt för att skaffa sig en egen skön liten dam att få älska
och bara skämma bort
För att få älska er kvinnor till varje pris, har ju nu tyvärr bara fallit på våran lott
då vi män bara älskar er, så otroligt mycket
Och som det ser ut nu, så är det någonting som vi inte kan göra så mycket åt
Så det är ju ingen mening att man bara
börjar att falla ut i gråt…

Vi män älskar våra kvinnor!

Ken Cassel
15/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-15 12:50



Bookmark and Share


  poetryGirl
kul dikt
2011-10-17

  Annie b'larsson VIP
"visa upp er lilla tofs"

skojar du?

femtonåringar uttrycker sig så.
2011-10-15

    Ken Cassel
Absolut inte, freja!
För oss män så finns det inga fula kvinnor
Bara mindre attraktiva
:)
2011-10-15

  Frejas
De frustrerade kvinnorna, är dock fortfarande blott ett stort mörkertal. För fula för att nämnas.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel