Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans i mitten av 70-talet, Högt över molnen i den bakre delen av ett dammigt flygplan.

flygplanen glider långsamt
saktar ner
spanar mot marken

piloterna är bröder
födda och uppväxta
på smågatorna i Denver

Hawaiian Air
flög precis rakt in mitt hjärta
bröder och systrar
som den uppenbara
ungdomsförfatteren skrev

bröder och systrar
låt oss flyga mot Hawaii
raka vägen
inga omvägar

_____________________________
video hjärta text. fallenrockstar.com




Fri vers av Teodore
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-15 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore