Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lurar inte mig

med dina så oskuldsfulla ögon, och vackra yttre, när du bara beklagar dig
när du nu gör slut med mig
Och då du bara bedyrar att det inte är någonting fel på mig
utan att det är på dig
Men snälla du!
Herregud!!
Varför så kan du inte bara låta mig få avgöra den saken!!!

Du lurar inte mig!

Ken Cassel
15/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-15 16:05



Bookmark and Share


  Seglaren
Det är bättre om hon säger:
- Du är en skitstövel, som jag inte tänder på längre. Så adjöss och Good Bye!
2011-10-15

  aol
ja sånt snack är det något lurt med, som hon körde med,
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel