Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter att du hade blivit riktigt sårad

Tårad
Torterad av olycklig kärlek
Besviken
Misstrodd
Förfärad
Levande begravd
Ärrad
Så bestämde du dig ändå en dag, för att bara ge dig in i kärleken igen
i hopp om att träffa på en ny hjärtevän
För ensam så ville du inte längre bara va…

Ken Cassel
15/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-15 16:34



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Hur hårt kärleken än skadar kan man alltid kasta sig ut igen.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel