Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några små förändringar måste bara göras

Hon säger helt allvarligt
Några små förändringar måste bara göras, för att vårat förhållande ska kunna bli riktigt bra
För ärligt talat så är det de här punkterna, som jag har skrivit ner på det här pappret
som jag vill att du ska titta på
Och om du bara är villig att gå mig till mötes, så kommer ingen att bli gladare än jag
Älskar ju dig!
Du och jag!!!

Han tittar på pappret, och kan inte annat än att börja småle
för att ta till orda
Visst så ska jag göra allt i min makt, för att bara gå dig tillmötes, min älskling
Till dig och ingen annan, så ska jag slå en gemensam liten pakt
Men bara om du kan lova mig, att du för alltid kommer att kunna
tillfredställa mig
och aldrig offra mig, till någon som helst slakt
Lova att du aldrig ger upp mig
Och det, No matter what!!!
Och att du för alltid bara kommer att kunna stå här vid min sida
Och det i min med och motgång
Så vad som än händer i framtiden, så kommer vi två gemensamt bara att hålla på och lida
och sjunga på våran gemensamma lilla klagosång….

Hon säger helt allvarligt!
Några små förändringar måste bara göras….

Ken Cassel
15/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-15 17:19



Bookmark and Share


  Seglaren
Den var bra.
Verkligen bra.
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel