Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska mitt mörker?


Du säger att du älska mitt leende
Att solen möter stjärnorna i mina ögon
Förlåt mig kära du
men hur jag är
när solen skiner
betyder inget alls
Det är under nätter som dessa
när mitt sinne är grumligt
och min iris becksvart
det är då du borde vara här
För att se
om du kan lära dig att älska
mina tårar




Fri vers av HQ
Läst 584 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-10-15 21:49



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
den äkta kärleken älskar alla delar

br anfört, må svaret varit jakande
2012-07-01

  Lethe
Vackert. Tänkvärt.
2011-10-22

  Tina-sol
Egentligen en ganska enkel liten dikt, men det är det som är det fina. Den träffar precis där den ska!
2011-10-22

  wildrose
Berörande och bra!
2011-10-22

  Dilsewat
Riktigt bra med det skarpa avslutet!
2011-10-17

  Seglaren
Mycket bra skrivet.
Det finns kanske 50-100 texter
på temat kärlek varje dag.
Det är såna här man vill se
- unika som griper tag.
2011-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Älska mig mest när jag förtjänar det minst för då behöver jag det mest.
Snygg visningsbild!
2011-10-15
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ