Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om inga recept funnits på en dansad Ballerinas Waltz in The Ballroom Blitz så...
tror jag att...




moralkakans ingredienser fylls bäst från sidan

 

 

 

*

 

för inga käcks kex och tjecks kan någonsin ersätta en

Ballerinas brustna klacks berättelse i Kråkans Blåa Slottssal

 

när portarna har slagits igen för gott

 

ligger ändå salsgolvet kvar med sina linjers vändningar

 

*

 

har man så tråkigt att man behöver en annan för att
förnöja sig en stund, på dennes bekostnad

 

har man har man har man

 

har man ett och annat att fråga sig

har man saker och ting att våga, säg

 

 

mest annat

 

och ting

 

 

 

för saker och sånt är främmande mig

som endast har tagit

 

en dans

 

*

 

över tundra vandra

släpa på andras väl och ve

 

 

låta samvetet sväljas

av isen och se

 

nästa mammut har

hundra betar och tundradretar

i magen sin hunger

 

 

Lagen om

Ge och Lagen om att Ta

 

är en lag om att Ge

för att ge 

 

för att få
(inte ta)

 

för andra ska göra lika

göra oss överfullt rika

 

ju mera vi ger ju mera vi får

 

 

få är att få för att givet är gett

inte för att gåvan är tagen


sån är gåvan i Lagen

 

 

Ge för att ge

känns nere i magen

 

 

och mammutar betar på is

 

mammutar

 

betar på is

 

 

 

 

buffeln

vet annan devis

 

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 123 gånger
Publicerad 2011-10-20 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri