Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mimela; en vacker skalbagge, på en prommenad funnen, under en brödbit full av kli och andra godsaker. Tack för inspiration, bagge! Som jag tackar min första bil; en Bubbla blå med bokstäverna B U F. (Hawk; Messanger)




Kärnvirke; Beatles och en Mimela rikare

 

 

 

 

Walk Your talk.. is not to talk Your walk, You know. It's just to reach the essence of Doing;
To bring undone 'Word of Doing' to Life, by doing the doings as doings were 'Meanad'.
That's what it's all about, Dear Dionysos!

So deep deep diving in the pond of Oneself and
so

Chears to a living Life, as Life is living for its own reasons!

 

(... and may the Wine include
even the Seeds of the
Roots forlorn...


The Way of Dying
The Way of Reborn)

 

 

och, nu är det en god söndag!

 

Må alla ha lärt sig att ånger inte existerar, mer än som erkännandet av att vägra inse sig vara bäst i alla Nu man har. Andra alternativ kan inte existera, för ingen gör medvetet sitt sämsta, eller ens sitt näst bästa. Det ser överlevnadsreflexen till, och även stoltheten att gå med högrest huvud inför sig själv och andra. Ja

även med syftet att göra ogöra

 

 

för i mångt och mycket
och speciellt i andra delen av livet

 

Rycket - när saker har landat
blivit givet

 

Vi är nog bara små sketna maktkampare, hur än visa vi vill verka vara. Lurade av vår enda roll i livet;

 


Att tämja egot innan
det tämjer oss

 

 

Helghälsningar/

Svartna - till skogs igen.
Denna gång gående (Walk var det ja) på helt underbart Kaffe

 

utan termos

 

med svärm och surr
i varje vinge

 

 

för

något säger mig

att vin är drycken

 

för gudar

 

 

 

låter så vara

 

 

Let It be

 

be a bee
and make you some honey
on the way that you walk

 

walk your talk

 

like a beatle of 'Hawk'
like The Beatles´ - Let It Be

 

thank You for message
and modesty Wealth

 

doing Life´s doing
in stealth;

 

doing the way to

Health

 

 

 

Let It Be

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-16 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri