Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Action!

Det är lite Action i ens liv som får en att känna sig lite mera levande
då det händer någonting
För det är när det inte händer någonting i ens liv under en lång tid som det lätt bara kan börja kännas monotomt
Riktigt tråkigt
Och det är då som man kanske går och tittar på en bio eller så
eller så hyr man en film med lite action i

Action
Det är lite action i ens liv som gör hela skillnaden

Ken Cassel
16/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-16 12:31



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) ja..lite skoj vill man ju ha.. :)
2011-10-16

  Olliwer
Du verkar ha en del action i ditt liv du. Härligt att följa, så fortsätt köra på.
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel