Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbara höst....




En förgylld värld

Hösten förgyllda värld

där ljus och skugga leker

i ljuset finns skymningsskugga

i skymningen finns ljusskugga

ljus och skugga förbundna till varandra

där andas vi, där omsluts vi av himlen

höstens förgyllda värld

en sagovärld där vi lever

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-16 12:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sagolikt!"
2011-10-19

    ej medlem längre
Mmm...fint!!! Och visst är det vackert
2011-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP