Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Vi i Femman

~*~

Den lille pojken i svart kappa säljande droger till klassens homecoming queen
i dess teaterscen med magisterns bistra rockföraktande min

men jag gillade alltid både Ozzys stil och Monteverdis

 

20 September 2011

LPWJ

 




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-10-16 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP