Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...idag kan jag bara hoppas...


Tomt...


Så tomt
Utan spår
Av en vän
Bara tyst
Tomt och ordlöst
Som ett eko av
Ingenting

Önskar Önskar Önskar
Hoppas Hoppas Hoppas
Vill Vill Vill

Att dina ord
Kommer tillbaka
Att du
Kommer ihåg mej

Idag
Eller imorgon...?



TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 199 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-17 08:04



Bookmark and Share


  alvan
Aj vad du skriver vackert och äkta om kärlek... Gör ont i magen och jag kommer på mig med att hoppas, hoppas, hoppas hon blir din! ;)
2011-10-31

  wildah
Förstår, men så länge hoppet finns!
2011-10-17

  HelenaW
Hoppas att du får de ord du vill ha från din vän. Fint beskrivet..
2011-10-17

    Max Poisé
En vädjan som är värd sina applåder!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT