Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...märkligt liv och leverna..Bara att tacka för upplevelserna!




Slagen för Ur-Tider

 

 

*

Har
Just Nu och Nu


slagit av två likadana väckarklockor med s.g.s exakt på sekunden ställda larm, som började ringa lika s.g.s. exakt samtidigt vid min sida, med mindre än  en sekunds fördröjning på ena klockan. Till saken hör att


1 - Jag ställde larmen i mörker utan att se mer än en vag skugga under plasturtavlan, och ställde även ifrån mig klocka nr Ett innan jag tog klocka nr Två.
2 - Klockorna går inte ens lika. Det skiljer ca 1.5 min mellan dem.
3 - Det är... gamla sortens urtavlor med visare, som dessutom glappar.
4 - Jag trodde att jag fått hörselhallucinationer när det liksom ekade i rummet av ljudet :)
5 - Sekundvisarna går också olika, men det är en smärre biprodukt och kallas härmed en läglig efterkonstruktion i tidsförskjutelse.
6- Jag har gjort en s.g.s omöjlig sak att bemästra i det medvetna livet! Det tar jag och wow-ar för!



WOW! ^^
Tid är allt bra märkligt - att få dubbla Nu-upplevelser ännu märkligare och att inte ens ha tid på jobbet är saken till trots en smärre känsla av tillstånd, utvecklad en krympningsprocess av ämnet tidspåverkan.. och så händer detta.

Vad säger man? Att Tiden är Slagen? Tiden är Slagna? Tiderna är Slagen?
Tiden är härmed "Slagen för Ur-Tid...........-er"


Ha en fin 'Välj själva'/
Svartna - en med glapp Urkontakt.

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri