Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråslask

Centimeter för centimeter
först nästan omärkbart
sedan helt plötsligt
är snön borta
och gråslasket regerar




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-01-11 22:44



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
mmm bra bra framfört. gillar
2006-01-11

  ia VIP
måste nog lägga in om en protest till någon.. undra bara vart...
håller med dig här..
ruskigt slaskigt!
2006-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh