Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är allt tillbaka till det normala igen

Måndagen
Efter allt drag som bara skedde under helgen
För som vanligt
Fest med goda vänner och bira
Formel-1
Fotboll
You name it!
Men det var då det
Men nu är det måndag igen, och tillbaka till verkligheten…

Ken Cassel
17/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 16:41



Bookmark and Share


  Seglaren
Jahadå. Det stämmer bra.
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel