Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hi Hi


Fick ett SmS ifrån polisen idag!

Blev smått nervös
Vad nu då?
Vad har jag nu bara gjort?

Mitt Pass är klart!
Kolla öppetider på nätet på
www.Polisen.Se

Mvh

Polisen




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 16:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt
2011-10-17

  Nina Nightwish
Kort och bra,, Inget tjafs.. Gott:)
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel