Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tre vardagsrumsbord i ett vardagsrum

har jag efter att jag tog ut skilsmässa ifrån frugan
Bord nummer ett har jag fått låna av en riktigt god vän
Ska lämna tillbaka det snart
Bord nummer två har jag fått av min mammas granne
Jätte gulligt!
Och nu kommer min riktiga farsa, ( då jag har två stycken farsor ) med ett riktigt gediget vardagsrumsbord
med sjysta plattor och allting
Yippie!
Men det som slår mig är att ha tre vardagsrumsbord i ett vardagsrum
kan ju knappast höra till vanligheterna….

Ken Cassel
17/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-17 19:43



Bookmark and Share


  Seglaren
De e mycke nu
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel