Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla, som får stanna


Ljus

den är svag
tycks skymta den
någonstans där
mellan himmel och jord
mellan svart och vitt

och idag
känns den
är den
något tydligare


ni, dem, det, allt
och jag
känns inte fullt lika skrämmande

någon sorts ro infinner sig

om än något tveksam
så ska den få mig att orka

ännu mer.




Fri vers av vitsomsnö
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 20:31



Bookmark and Share


  Madagascar
You know how to capture my attention..
2011-10-18

  Robin V
Gillade denna mycket. Kraftfull och melankolisk
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

vitsomsnö