Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till dig ledsamma ljuvlighet




nu hänger bokstäverna utanpå din hud
jag önskar
jag vore där
att skriva "jag älskar dig"

jah hoppasch
jag stakar så feil
som möjjjjjjjlikt




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-17 21:11



Bookmark and Share


  Olliwer
Du vet att jag gillar dethär
2011-10-18

  Pirjo VIP
mm men du kommer att vara hedersgäst i en viss fest!
2011-10-17

  Gunnar Hilén VIP
it´s cool
2011-10-17

  Pirjo VIP
no bear or beer, du är inte med i den leken...
det är bara min lek
2011-10-17

  Pirjo VIP
Ja min son, det är klart du älskar din mamma.
jag har ju nyss fött Dig Timotheus
bebisar ska bara mysa i trygghetens vagga..
och snusa på sina föräldrar..
vad hette dom nu igen, samla tankarna...
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP