Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har mött någon....


Trofast,trogen och helt underbar!

Du ser på mig och viskar dem längtansfulla ord
som jag önskat länge
Du ger mig ett ord på att jag kan lita på Dig
Jag omges av din kärleksnärvaro och jag blundar
för allt runt omkring

Jag vet nu att du alltid kommer finnas för mig
och att du alltid kommer att stötta mig

Jag litar på dig för jag har sett in i dina ögon
och jag såg att allt det du lovat kommer du att
hålla.....

Jag behöver inte vara rädd för du är med mig nu...




Fri vers av marie-helene
Läst 208 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-17 21:25



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
vackert
2011-10-30

  Bibbi VIP
Applåd!
2011-10-18

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt, grattis!
2011-10-17
  > Nästa text
< Föregående

marie-helene
marie-helene