Får jag lov? ;)) - *förbereder nästa dags förnöjsamheter*
rEG gamla lantMÄTAres jobb är jussOM O" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får jag lov? ;)) - *förbereder nästa dags förnöjsamheter*
rEG gamla lantMÄTAres jobb är jussOM O



Hej va gös? Har du lexikon har jag orden!

.... och ibland dyker det ner en gös i akvariet och frågar:


- Va' gö's?
- Strömming the Net, I answer.
- Rocka!
- Neee här är ju bräckt! Saltbrist!
- Brecht? Såld? Breezed? Ånli losin' våååter in da vind... Nononoooooo Bet Hoven!
- Droven? Hao match up där, and Y nåt daon Sellers?
- Yah! Dråååven jonå. Kul Tur! Haf, ev Ro, moto' bäck! Segel Rec år Ding.
- Gah! Aj häv år Sing! Throat as Wharrrråååååmmmm..miiiiiiii me' horn á ån. Nå dö fäns. Lajv säj Ving! Wii flax ån over Saturn däj. kjam.

Alla lever på Gö's?!


♥ "BeVARA vattnet rENt. Även i hÖRNen!" ♥

/KAJsA LEna RAVE'N Roll in ♥

(Do the roll... for Heavens Sake!)

*

 

Take a brake and 

Do Trust



ja gör en trast och lyft
dina vingar

 

 

Life isn't more than a Way

 

to find

 

Lust to Live


and scills to Give

Away
what's found

*

 

 





Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-18 03:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri