Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris...publicerad tidigare 2010...och skriven Augusti 2009 efter fem underbara minuter på en grusvägstump i Mörrum...men en alldeles sann historia...som också är skriven till henne...


Sommarens bästa...


Tänk att
Sommarens bästa stund
Det allra bästa
Som sommaren gav
Var fem minuter
På en vägstump

Fem minuter
Med dig
Nära kylan
På en biväg
Nära det kalla

Inte solen
Inte vattnet
Inte varma sommarkvällen
Gav livet ny glädje
Gav livet en mening igen

Det var fem vackra minuter
Med dig
Ditt mörka hår
Dina glittrande gröna ögon
Ditt leende
Som var det vackraste
Som sommaren gav mig

Som skänkte
Sommarens bästa stund…



TT

© 2010







Fri vers av TT
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-18 08:41



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ett kort minne
som betyder nått
räcker hela livet
2011-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Inte tiden gör
lyckan eller friden
det är hur gott och
väl den är skriden...
Vackert berättat!
Man känner med så!
2011-10-18

  Linda CH VIP
Vemodsvackert!
2011-10-18

  Emme VIP
Jättefint!
2011-10-18

  Jakob Drakros
Skönt. :)
2011-10-18

    Yarissa
Mycket vackert!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT