Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Scen Poeter.se


Ventilen att få uttrycka sej
skapa något av orden
förmedla en känsla med ord
Poeter.se är
som ett enda stort klotterplank
där alla får vara med efter sina behov

Ibland blir man läst av många
andra gånger av få
men det som betyder något
är att man får skriva/klottra i ord
tömma ventilen helt enkelt

Tack för jag får vara en dela av denna scen




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson