Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

expedierad



Av jord var jag aldrig kommen
men av skiten
under bortglömd gentlemannasko
ska jag tydligen varda

Och du hade dina händer
fulla utav blommor
då du ursäktande skakade på huvudet
när jag föll baklänges, ned i den plats
vi kallar graven










Fri vers av Baystream
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-18 14:04



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Smock!
Vad bra. Träffar.
2011-10-19

  Järnkatten
Inte för dom klenhjärtade denna,
men stark och bra!!!
2011-10-18

  Anna*
Berörande och starkt som vanligt när du skriver! Applåderar
2011-10-18

    ej medlem längre
Oh, denna självhatande glöd i texten!!! Lika drabbande som vanligt...
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream