Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lätt redigerad repris ifrån noll åtta


Tuttar finns i nästan i alla varianter och former

när de uppnosigt bara framhäver sin rätt att existera
Så här har jag nu tagit fram ett litet utbud olika tuttar som ni kan välja på emellan

Bananas
Headlights
Peaches
Cucumbers
Double Bubble
Watermelons
Cantelopes
Plad jacks
Coat hooks
Bee stings
Pointers
Blockbusters
Water ballons
Pears
Gum drops

Frågan är nu
Vilka tuttar har du?
Eller vilka skulle du vilja ha?
Själv så tycker jag om alla de här tuttvarianterna på tjejerna, förutom
Bee stings, då förståss
För de är allt för små
Knappt synliga, antar jag
Ingenting att ta på…

Med vänliga hälsningar

Ken Cassel
18/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag gillar också tuttar lilla ORÄTTVISA , men bara på dem som är myndiga . gör oss inte till pedofiler eller hur..! Skärp dig eller ännu bättre - håll käft !
2011-10-18

  Seglaren
Trevligt
med lite gymnastik
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel