Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julia skriker Romeo, Romeo!

Min Romeo
Vart är du nu?
Kan du inte förstå att jag bara känner mig så ensam här utan dig
Inte så speciellt kul
Så kom tillbaka till mig, min Romeo, vart du nu än är
För att leva ensam här utan dig, gör så att jag bara känner mig så otroligt olustig och ful
Och mest till besvär
För om du nu inte kommer tillbaka till mig, så vet jag att det är min tur att bara ta fram kniven
och sticka in den i mitt hjärta
För utan dig, min Romeo, så känner jag ju bara smärta…

Julia skriker Romeo, Romeo!
Min Romeo
Vart är du nu?

Ken Cassel
18/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 19:01



Bookmark and Share


  Filosofen2
Denna fras använder nog många kvinnor till sina älskande.
Ja, om inte Romio finns för Julia, vem ska då
föra hennes kärlek mot det land de aldrig fann?
2011-10-19

  Kungsfågeln
Kärlek - vidunderlig och svår
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel