Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hoppa av glädje

Bara kunna skrika rätt ut
Visa alla hur lycklig jag är, och hur bra som jag bara mår
Och om jag hoppar tillräckligt högt, så får vi se vad jag får
Kanske ett Fan, som genast bara börjar att hoppa efter mig
i mina spår?
För där så hoppar vi två nu tillsammans, med en varsin liten tår i ögat, medan vi bara tittar lite lyckligt på varann

Jag vill hoppa av glädje
För av att hoppa så blir man glad
Och inte bara göra som alla andra, som bara går
Som bara går och går
Som bara går och går varenda dag….

Ken Cassel
18/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-18 19:37



Bookmark and Share


  Kungsfågeln
Härlig text!!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel