Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bara varit iväg för en liten stund

Varit mitt ibland drömmarna
Drömmarna som jag nyss fick när jag bara tog mig en liten blund
För där i drömmarna så hälsade jag på John Blund
John blund och jag
Ja, han som håller koll på mina drömmar, de som ligger och ömmar
där jag då ligger och sover så sött i sängen
Drömmar som ibland kan vara lite torra och ibland bara
kan smaka lite sura
Drömmar som ibland kan vara både, våta och blöta
De drömmar som spelar upp en massa bilder för mig hela tiden, tillsammans med en massa musik
med en förtjusande körande kör i refrängen
Goda drömmar ty lika så hemska drömmar, där jag älskar tillsammans med min älskade i det så höga gräset, ty att jag bara blir slaktad
på den så vildbevuxna ängen…

Jag har bara varit iväg för en liten stund
Har bara varit iväg och hälsat på John Blund!!!

Ken Cassel
18/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel