Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att några ord kan väcka så många minnen till liv Tänk om du hade sagt då att vi kommer höras av igen Tänk att du kunde få mig så tyst


Du fick mig så tyst




Jag vet inte vad som hände

Men jag kände mig som en skolflicka

som för första gången håller en pojkes hand


Vad du gjorde eller sa



Men du fick mig så tyst


Jag tappade mina ord

någonstans vid dina läppar


Dina andetag

tog luften ur mina lungor


Ditt nervösa lugn

tog orden ur min strupe


En enda blick

och du fick hela min existens att darra



Det var inte det att jag inte ville säga något

Det var bara det att orden inte fanns








Fri vers av Pernilla Skantz
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-18 22:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I wish I was sixteen again", som Pete Shelley i Buzzcocks sjöng.
Du måste ha blivit mycket starkt berörd.
2011-10-19

    ej medlem längre
Om att plötsligt bli fjorton igen.
Jag gillar denna text. Fint!
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Skantz
Pernilla Skantz