Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hoppas att fler här på Poeter.se stödjer Bröstcancerforskningen.


DET BLEV ETT TOMRUM I HUVUDET

Denna månad
rosa månad
som de flesta
är berörda av
på ett eller annat sätt

20 procent av alla kvinnor
får bröstcancer
en hotad tillvaro
då den slår till

Jag fick mitt besked
januari 2009
DET BLEV ETT TOMRUM I HUVUDET
den dagen då jag fick domen

Idag hämtar jag mig
efter alla fem behandlingar jag fått
Jag är tacksam och glad att det är över
men oron finns där ändå

Blir det ett återfall

Om tre år vet jag




Fri vers av Anita Brännström VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-18 23:24



Bookmark and Share


  Vici
Rörande.

Grattis att du kommit igenom!

Prövat Gud?
Har själv varit igenom svårigheter och Han
har både gett mig frid när jag var orolig och
gjort mig frisk efter bön.

Varma hälsningar!
Vici
2011-10-24

  Fånga dagen
Mycket starkt berörande och så oerhört viktigt jag bär rosa bandet på min jacka
good bless you.
Anna-Karin
2011-10-18

  Annie b'larsson VIP
Det är självklart.
Varm kram till dig!!!
2011-10-18

  Seglaren
Jag stöder hellre
PROSTATA Cancer forskningen
och testa alla män regelbundet.
2011-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP