Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

 

Vi går mot vinter nu

Kylan som en schal över axlarna
sveper in oss i trögheten
fryser våra tankar i hjärnbarken

Stela fingrar tappar pennan
bläcket har sedan länge frusit
tjälen har lagt sig i poesin

återstår gör längtan

 




Fri vers av Anna H
Läst 479 gånger
Publicerad 2011-10-18 23:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tyckte särskilt om formuleringen med tjälen ... trögheten, stelheten.
2011-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H