Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en speciell, för två är bra, trefallt igen, fyr i baken och fem myror är alltid fler än 6
i en buske utan skydd!! Tänk på de'! ;P (Ant; Patience...) viol och...




tusen sköna

...och en doft i skogskanten.

 

 

 

*

när det dyker upp ord som

 

vacker

 

i huvudbryet

om män

 

är det kris igen

eller ej

 

är det kanske

nej nej nej

 

jo det är det

 

 

vårkänning

 

vända jord
använda ord
vända ord
använda jord
jorda orda
orda jorda


oda joda

jodå

 

 

sju laxar i ett torsknät
och en åtta liggande

loggande

 

 

mitt i nian en tia

 

tolv är en elva
om man
bara backar
en smul

 

så önskar dig
en

 

god jul

 

påsk eller var det
midsommar tvåtusen

 

 

åtta
(fortfarande liggande)

och

vår känning?

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-19 02:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri