Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstigt hårmode just nu. Jag måste få protestera....


Fult fult Blä blä...Försöker de likna Blondinbella

Alla dessa fula hårförlängningar
som tjejerna har gjort
de som är med på tv
Är de färgblinda

Det egna håret
hänger som stripor ovanpå
och passar inte alls

Har de fått hjälp
eller gör de det själva
Försöker de likna Blondinbella
med sitt långa blonda hår
så har de misslyckats

Jag får sura uppstötningar
av dåligt gjorda förlängningar
Jag tappar koncentrationen
på programmet jag tittar på
sitter mest och glor på dessa
fula hårtestar
som hänger där
Fult fult
Blä blä

Är det en förlängning
av självförtroendet de försöker uppnå
eller är det gjort av dumhet
Då har de misslyckats
Fult fult
Blä blä

Jag bara undrar

Det står mig upp i halsen
Jag vill protestera
mot de dåliga fula hårförlängningarna

OBS Jag är inte hårfrissa....




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-19 09:40



Bookmark and Share


  LassO
allt som påminner om, eller vill likna, blondin´bella eller Carola eller nåt annat konstlat, konstgjort, påminner om, falskheten i världen, som en skyltdocka med högtalare spelande "människa" vidrigt, eller mer, fjompigt... man vänder ryggen till eller som Uggla "lägger en pizza och går ut"
2011-10-19

  Seglaren
"Är det en förlängning
av självförtroendet de försöker uppnå"

När kvinnor försöker förstora munnen så att det ser ut som 2 sniglar, när kvinnor färgar håret, när kvinnor har push-up behå, när de sätter svart runt ögonen, när de drar åt midjan och använder höga klackar
- då är de horor.
För en klassisk hora har allt det där för att locka männen.
Ja, det är alltså självförtroendet det är fel på. Man vill bli en riktig hora som kan anses locka männen.
2011-10-19

  Herr Funderare
Intressant att du lägger ner tid på att klaga på andras hår...
Varför inte vara glad att det inte är du själv som har sådant hår istället?
2011-10-19

  Kalle.O
Om det bara kunde stanna vid hårförlängningar...
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP