Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men...nej...varför då....inbilla dej inget TT...


Tänk om ikväll...


Ikväll

Tänk om ikväll
Blev kvällen
Just den kvällen
När du sa
Att du vill
Ge kärleken en chans

Tänk om ikväll
Blev kvällen
Just den förunderliga kvällen
När du sa
Du vill

Bli min...


TT

(c) 2011




Fri vers av TT
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-19 10:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Magi.. :) kan ske..
2011-10-20

  Rise Little One
Vissa kvällar är mer magiska än andra... Om man önskar sig något med hela sitt hjärta då kommer underverk....
2011-10-19

  wildah
Jodå varför kan inte det hända!
2011-10-19

    Birgersdotter VIP
hoppas med dig...
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT