Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig hårt

Tvåa nolla nolla nio och inför fördömande ögon
Inför vägande, mätande, kalkylerande ögon
Den unga möns nakna bröst för alla att nå
För att trösta, för att släcka parasiternas åtrå
Inför hungrande ögon, åtrående blickar
En ung kvinnas kärlek upphälld för att drickas
Leende fager mö med öppen hand
En ung kvinnas själ satt i brand

Vandrande mellan heta kroppar och fotoblixtar
Genom svettig folkhav och stulna kyssar
Letandes efter nästa rus, efter något som är äkta
Håller hoppet uppe innan hjärtat försmäktar
Älskling viskar hon, ge mig en internet drog
Låt mig svepas med av en sexvåg
Ta mig hårt med dina lögner och båg
För det var aldrig mig utan en fantasi du såg

Tiden står stilla medan ansiktena förändras
Människor försvinner och svårfunnen kärlek dör
Även min skönhet kommer till ända
Och du lämnar endast kvar doften utav en kåt charmör
Och varje dag, varje liten stund
Bär jag dina leende in till mina mörka rum
Och varje natt, varje sömnlös sekund
Undrar jag om kärlek bara är ett delirium

En mardröm och en längtan som får hjärnan att tveka
En saga som får kroppen att vilja leka
Hopp om att allt kommer att bli bra
Att det blir ett par med en massa barn en dag
Men samtidigt en bottenlös skräck om att falla
Att hamna i isoleringen den kalla
Och att med stirrande ögon fråga sig, vem man är
Och i natten lika frågande undra… vem du är…

Inför mina fördömanden, vägande, mätande, kalkylerande ögon
Inför mina älskande, hungrande, begärande ögon
Så ska du veta att du har ett sätt; en blick och en värme
Att åtminstone för mig är du nummer ett

Älskling viskar hon, ge mig en internet drog
För du och jag, jag och du, vi var ett som vi aldrig var




Bunden vers av Armo
Läst 521 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-10-19 15:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag avskyr den här texten. Den påminner mig så mycket om hur jag själv aldrig kommer i närheten av att kunna skriva och det känns ju rent av för jävligt.
2014-09-21

    lory
kärlek,delirium,galenskap..alla nyanser..i love it..
2011-12-01

  revolver
Gillar hur du jämför kärlek med ett delirium. Jag tror starkt på det. Och kanske därför inte längre vill tro på kärlek.
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo