Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till en vän


Sådan du är

 


 


 


Du är höststämd,


Lik purpurrödalöv och pastellgula oktoberblad,


 


du är ett oskrivet kärleksbrev bekänd,


med dina blåa ögon likt oceaner, där stjärnorna leende speglar sig i,


 


du är lågmäld,


lik sjöbrisen en långsam, lättjefull och solvarm augustikväll,


 


du är finstämd


som en Nocturne i ess-dur, skriven av himmelens spelemän


 


du är en ros i kärlek in- och utvänd,


som vän är du trofast, som människa är du ljuvlig


 


du är änglasänd


 




Fri vers av Armo
Läst 569 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2012-08-30 16:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2013-11-08

    ej medlem längre
Superfint skriftat!
2013-05-16

    Han som går långsamt i regnet
kan inte peka på vad som gör det, men den är så härlig, texten.
2012-09-27

    Birgersdotter VIP
Fantastiskt vackert
2012-09-03

  Linda CH VIP
Mycket vackert!
2012-09-03

  Magica VIP
Vackert!
2012-08-31

    maija tuori

Berör ..vackert .
2012-08-31

  Elisabeth Johansson
Underbar :)
den har du faktiskt läst för mig =)
2012-08-31

    ej medlem längre


Underbar poesi ...


2012-08-31

  Peter Stjerngrim VIP
Det här flödet tycker jag mycket om!
Det är så innerligt vackert och har ett förmedlat innehåll och mening
som når ända fram och berör!

Tack för att du så gör!
2012-08-31

    ej medlem längre
Varma underbara rader skrivna till en vän..vackert
2012-08-31

  ResenärGenomLivet VIP
Vilken vän skulle inte vilja höra det här...fantastiskt fint...
2012-08-30

    ej medlem längre
Som en mild kärleksfull smekning är dina vackra ord.
2012-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo