Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Så såg Eva upp och mötte Adams djupa ögon och sade: Ja min härskare, jag lovar."


En BDSM lek, inget allvarligt








Drar mina fingrar genom ditt vackra hår

För att däri lägga en hemlighet

En fånig ungdomskärleks hemlighet

Att jag alltid vill ha dig nära mig



Ser djupt in i dina förtrollande ögon

Vars pupiller kröns av sårbarhet

Och utan ett ord vill jag att du ska förstå

Hur mycket du är värd för mig



Jag tränger in i dig med symbolen för makt

Denna blodfyllda spjut av kött

Hårt och snabbt, för jag vill att du ska veta

Kvinna, du är min mest prisade ägodel



Jag låter min livskraft rinna över din kropp

Som tårar över dina kinder och in i din öppna mun

Jag ger dig denna ynnest, för att jag vill

Jag vill att du ska veta hur mycket du behagar mig



Jag ger dig mina ord och mina löften

Att jag alltid ska beskydda dig

Att jag ska ombesörja för dig

Med min vrede ska jag ta hand om dig

... även mot dig själv



Du ger mig dina ord och dina löften

Att när jag är ung ska du vårda mig

Att när jag är man ska du behaga mig

Och när jag blivit gammal ska du trösta mig



Mina löften kommer i tre, så att du aldrig tvivlar

Jag älskar dig

Jag älskar dig

Min vackraste underbara kvinna, jag älskar dig



Våga aldrig trotsa mig





Våga aldrig trotsa mig





Våga aldrig trotsa mig



















Fri vers (Fri form) av Armo
Läst 743 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-11-02 14:09



Bookmark and Share


  Connie
Läckert, känslan uppfångat på ett skönt sätt!
2014-07-06

  ULJO
Fint fångat och skildrat. Berörs särskilt av de inledande meningarna, synd att inte jag själv kom på dem.
2013-11-10

    samole

Det finns något paradoxalt i SM som inte så lätt låter sig fångas - Är det inte eg finkänsligheten som är själva ådran i dominas, och därmed både beundran och full tillit hos motparten.
- jag uppfattar SM som en plats där andemeningen i meningen "våga aldrig trotsa mig" aldrig uttalas - för att det ju eg handlar om det motsatta.
Blev själv väldigt överraskad över skillnaden mellan vad jag trodde och vad jag fann.
2013-11-06

    ej medlem längre
Du berör med denna din dikt..
2013-11-03

  queenia
Maktkärlek. Kärleksmakt. Kärmaktlek.

BDSM står för njutning utöver, för de som behärskar denna lek och tar ansvar för sina behov.

Dina ord, är kraftfulla, i makt behagfulla, och njutningsfulla.


2013-11-03

  Lollitta VIP
Drar min fingrar genom ditt vackra hår

För att däri lägga en hemlighet

_________________+++++
2013-11-02

  Tess74
Love it!! Gillar att BDSM blivit så poppis haha
2013-11-02

  Maj-Lis VIP
Vilken underbar text
2013-11-02

  Angel of love
Wow.... Kan inte bli en mer underbart,het och erotisk!
Bokmärker
2013-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo