Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väx upp




Om du en dag tänker komma ur din puppa, för att bli en vacker fjäril. Måste du först sluta upp med att larva dig.
2014-10-31




Fri vers (Fri form) av Armo
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-05 10:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vet inte vad skrivkramp är riktigt, eller rättare sagt hur det känns. Om det liknar känslan av att egna laget förlorat igen och kommit hjälplöst sist, så är det väl inget mot att komma 'fyra'... allt utom de tre första är ju 'utanför medaljplats' ändå. Men texten är värd att bokmärka och så sortera in i ett fack. Ungefär som i slutet av den första filmen om 'Indianen Jöns' eller vad nu serien heter. Med Har reason Ford?
2018-08-24

  Tess74
Jag tycker den var rolig och söt. Det där med skrivkramp är sååå jobbigt!! Det lossnar sakta igen
2014-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo