Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dold



Älskar hur du vibrerar i min hand
hur ljuset från dina ord smälter
mitt frusna inre




Får mig att ödmjukt krökas likt ett träd,
att blygt under lövverkens lugg
dölja daggen som faller från mitt hjärta



















Fri vers av Armo
Läst 504 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-10-12 22:45



Bookmark and Share


  Connie
Vackert!
2014-07-06

    ej medlem längre
Otroligt vackert
2013-11-12

    ej medlem längre
Vemodsvackert!
2013-11-11

  Angel of love
Värmande vackert.
2013-10-27

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert
2013-10-13

  Tess74
"Får mig att ödmjukt krökas likt ett träd". Så fantastiskt vackert
2013-10-12

    Lone Wolf
Väldigt vackert...man blir mjuk av detta *L*
2013-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo