Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek








Ensamma i cyberrymden

bara ettor och nollor


I en ändlös eftertänksamhet

i våran ensamhet


Att även mellan ett barn och hennes mor

skär man ett djupt snitt i blod


Och hur skärmens svärtade svärta

i sin kalla majestät stå


Så förbinds de av

<3










Fri vers av Armo
Läst 448 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-16 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om din text.
2013-09-16

    Dan Myrbeck
Bra skrivet!

Läs min

"Hyllning till poeter"

!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo