Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irriterande!

Min gamla dator har spårat ur totalt
Gått ur tiden
Dragit sin sista suck
Numera gått i graven
Och det med alla mina sparade alster sedan noll sex
Så nu måste jag börja vänja mig med en helt annan dator
En bättre begagnad dator
Men jävla skit också!
För den är så känslig
Smått irriterande känns det att behöva börja om på ny kula och med en annan dator
med ett annat typsnitt
Men det är bara att gilla läget...

Ken Cassel
19/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-19 19:05



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Det finns alltid hjälp några timmar om med
http://www.sysresccd.org/Main_Page
kan Du rädda allt!

2011-10-19

  Ninananonia VIP
Sorgligt.. hoppas du hade backup...
2011-10-19

  Kungsfågeln
Nytt blir bättre när gammalt fått vila om man låter allt ha sin tid :)... men inget skoj om saker går förlorat.
2011-10-19

  MOLKOII
Hoppas fan du sparade all porr på en extern hårddisk...
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel