Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sån energi

Munnen går i ett
Hinner knappt andas
Dra ett endaste lugnt andetag
Hinner knappt ens att tänka. då det bara rabblas ur en massa om allt och ingenting
Prata prata prata
Pratar så mycket att det till slut bara börjar att blöda i andras öron
Blir jobbigt
Blir riktigt jobbigt
Ingen vill bli elak eller känna sig elak
Men det enda som man vill är att komma därifrån
Försvinna
Försvinna genom att bara knäppa med fingrarna
För väl borta ifrån snackpelle, så pustar man äntligen bara ut
`Pust`
Skönt
Skönt eftersom där fick man inte en endaste syl i vädret
Och hur bara orakade han/hon
Fattar inte

Sån energi!
Munnen går i ett
Ständigt
Inte en lugn stund
Misstänkt AD/HD i mina ögon och öron sett
Det kan inte vara lätt...

Ken Cassel
19/10-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-19 20:51



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Jobbigt..eller? kanske kul .. ?
2011-10-21

  Larz Gustafsson VIP
Oerhört jobbigt med människor som är så extremt självcentrerade att de inte lyssnar. Det stressar mig.
2011-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel