Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Renoverad rannsakad och hjärtligt levande.....

 

Viker undan

hud från

bröst

 

Biterav muskelfästen,

så allt smidigt lossnar

och rinner av

 

Sköljer noga

bröstben bländande

vita, fria från

svärta

 

Gnagande genom

märg, knäcker revben

bort ett i sänder....

 

Stryker undan bly

från krossad kärna.

låter livets vindar

blåsa torrt från

tårar

 

Fogar sedan

skärvor samman

med visdom från

kärlek och hat

 

En solid helhet

har skapats i

timglassandens

sista flykt

för att med mötande

blick och lycka

låta murar falla

inför paraden

av framtidens

frostade hinder

och mörka

labyrinter




Fri vers av Johnjohn
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-19 21:20



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Helt fantastisk..
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Johnjohn