Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skräck

den värsta skräcken är att bli lämnad

den som är rädd att bli övergiven

få rofta som den vill

 

blir övergiven och försmådd

 

utan att förstå

för så fungerar livets lagar

 

det vi räds det drar vi till oss

tills det inte skrämmer oss mer

 

tillslut vill man inte längre närma

sig för ärret är för ömt

 

Bättre att avstå än att få bli utan

 

och kommer aldrig fram




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-20 01:13



Bookmark and Share


  Seglaren
Det går inte att motsäga texten.
Det är så det går till.
2011-10-20

  Diffusiaria
Ah, hur bra som helst, man sugs in i texten...
2011-10-20

  peter markurth
Man lever o dör ensam, glöms snabbt bort
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell