Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm

 

Det blåser upp till storm

Vindpinade människor som flyende rådjur
stressar gatorna fram för att hinna med
allt vad det nu är de ska hinna

Vet de själva vad de ska hinna med?
Och varför?

Sådana dagar vill jag stanna hemma
tryggt förtöjd som småbåtarna i hamnen
i lä bakom piren

Ovädret målar konst på himlen

 




Fri vers av Anna H
Läst 341 gånger
Publicerad 2011-10-20 01:23



Bookmark and Share


  Armo
Älskar dramat du skapar med den sista meningen
2011-10-20

  Armo
Älskar dramat du skapar med den sista meningen
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H