Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokhyllor



Jag har en bokhylla
Sa jag
Han sa att han hade en med
Men min hylla var full av böcker

Hans hylla, var gjord, i bok
Själv tänkte jag inte ens vad det var för träslag i min
Men på ett sätt så var vi båda
Glada i våra bokhyllor

Men
Är inte världen så liksom överallt
Vi använder samma ord
Men menar olika saker
Precis som det kan vara tvärtom
Då man menar en sak men har olika ord för det

Som bäddat för missförstånd
Missuppfattningar
Min hylla är skruvad, betyder helt olika saker
Om man talar om trä eller böcker
Böcker som på sitt sätt är trä de med




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-20 01:27



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Intressanta rader du skrivit LassO.

Bokhyllorna,,
symboliken,,
missförstånden,,

Alla är vi olika,
och genom det vi upplevt genom
livet formas vi därefter,.

Ändras med vägen osv.
Utvecklas.

texten var intressant som sagt =)

//Jenny
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO