Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minnen av mamma




Hon såg ut

Hon hade levt länge och lämnat det mesta

som varit hennes livsrum

Hon sparade det viktigaste till slutet

där hon satt i sin stol framför fönstret

 

Hösten hade gjort sitt intåg

klätt björken i guld

vinden virvlande vilt i luftrummet

 

ååh vad vackert, sa hon

 

vackert......




Fri vers av Maiah VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-20 10:04



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
denna tycker jag om -
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP