Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttets lusta



Låt mig plocka vingar fria från fjädrar
möta ditt vidgade gap och landa i din famn
Förtär begäret ur mina skälvande läppar
så som dagen läppjar, solens strålar

Slit det rena ur livet
fyll det bortglömdas sköte med ditt namn
och längtan

Låt mig kröka rygg
på försyndelsens lakan
och jag ska binda mig hårt - vid din sida
















Fri vers av Baystream
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-10-20 11:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ville läsa...igen...den här är så otroligt läcker...berörande..ses i annat ljus nu..

"Låt mig kröka rygg
på försyndelsens lakan
och jag ska binda mig hårt – vid din sida"

är textrader som får huden att knottra sig och hjärtat öka sin puls.. här fann du ord som väcker känslor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011-10-26

    ej medlem längre
Behövde detta igen...ser att fler än jag upptäckt dessa ords styrka.. och vem kan säga emot? Vem kan säga emot? Blott de blinda och de utan känslor
2011-10-24

  Heikki Hellman
Stimulerar nerverna!
2011-10-20

  Yrre VIP
Oj så kraftfullt och snyggt gjort!
2011-10-20

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Kraftfull och glödande sensuell. =) Väldigt bra. =)
2011-10-20

  TT
...texten känns annorlunda för varje läsning...liksom ändrar skepnad...jag kanske inte läser den på det sätt som författarinnan tänkt, men de bilder jag får är spännande och sensuella...gillar!!!
2011-10-20

    ej medlem längre
Du

Kan

Detta



Bokmärkes
2011-10-20

  Armo
Hett! :)
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream