Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...att se skönhet på avstånd är inte riktigt samma som att se nära...


Sekunder nära dig...


Igår fick jag bara
Några sekunder
Nära dig

Bara några sekunder
I din närhet
Bredvid dig
Bland så många andra

Men ändå, Gud
Tack
För sekunderna

Jag fick...


TT

(c) 2011





Fri vers av TT
Läst 207 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-10-20 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga lyckliga vemod!
2011-10-20

    ADI Nehlin
sant..vackert, sorgligt
2011-10-20

  Ninananonia VIP
Vacker.. är kärleken
2011-10-20

    Birgersdotter VIP
ibland behövs inget mer för än att livet är fulländat för en stund
2011-10-20

  Rise Little One
Denna "jag" fick vingar :)
2011-10-20

  Jakob Drakros
Power of love :)
2011-10-20
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT